Kuopion digifotomaraton…

…pidettiin eilen. Onneksi sää suosi aika mukavasti. Meidän porukasta taisin minä olla jälleen ainoana mukana, vai tunnustaako joku muu?

Kilpailuaiheet olivat jälleen monipuoliset, ja vaikeitakin joukossa oli. Homma alkoi perinteisesti oman(arvotun) kilpailunumeron kuvalla. Seuraavana olivat ”Kesän lapsi mä oon” ja ”Jännitystä ilmassa”, jälkimmäisen toteutusta täytyi pohtia jo hartaasti! Neljäs oli ”Ylitys” ja sitten taas piti suunnitella hartaasti, kun aihe oli ”Ihan kuin elokuvissa”. Viimeisenä piti kuvata ”Löytö”. Kuusi tuntia ei taaskaan liian pitkältä tuntunut, loppuaiheissa kiire jo puskikin päälle.

Lopuksi sitten ylimääräisten kuvien poisto kortilta ja sen kiidätys Kuva-Maijaan. Valitettavasti vain siellä kisakuvani olivat hävinneet pois kortilta, joten kisasta ei jäänyt muuta kuvamuistoa kuin  nuo pienet, jurytusta varten valmistettavat paperikuvat. Tuo oli paha takaisku, mutta kokonaisuutena jälleen kisa oli erittäin mukava kokemus!