Hain näyttelymme pois Risuharjusta

kuvat kassissa                                                                                                                                                                                                                                                         Kävin aamulla hakemassa näyttelymme Risuharjun Palvelukeskukselta. Olavi Kortelainen, talon johtaja, pyysi kertomaan suuret kiitokset kaikille siikalaisille näyttelystä: ”Se on ollut tykätty ja kiva näyttely. Tämän tyyppinen kuva-aineisto on mukava ja sellaiselle on paikka täällä jatkossakin. Koukut ovat valmiina seuraavan näyttelynne ripustusta varten. Kiitokset.”

 

Siellä kuvat nyt ovat, pimiöllämme. Hakenemme itse kukin omamme pois jonkun seuraavan kuukausitapaamisen yhteydessä?

Alustavasti sovin jo, että ensi vuonna samoihin aikoihin voimme pitää näyttelymme jälleen Risuharjun seinillä.

3 vastausta artikkeliin ”Hain näyttelymme pois Risuharjusta

  1. Ilkka Kokkonen

    Kiitoksia, Ulla, omatoimisesta toiminnastasi! Arvaan, että oli paljon jo irtonaisia kuvia. Mutta hienoa, että näyttelystämme on hyvää palautetta saatu! Ensi vuonna uudestaan samaan malliin!

  2. ulla

    Kyllä. Se liimaus on asia, joka ensi vuonna on mietittävä. Henkilökunta esitti, että heille voisi jättää sprayliimapurkin ja he voisivat opastuksen mukaisesti korjailla repsottavia kuvia. Katsotaan sitten, ongelmahan oli sama jo Akuliinassa.

    Toinen ongelma oli teipillä liimatut ripustuslenkit. Ne eivät pitäneet ja muutama pahvi on nyt nurkista muusina.

    Pari kuvaa oli kokonaan pudonnut, niistä toinen löytyi, mutta toinen, yksi Sepon egyptiläismiespotreteista, oli kahdoksissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *