Puheenjohtajan puhinoita:

Vanha mestari on väistynyt, ja uusi kisälli aloittaa näin pätevöitymisensä. Kiitoksia kokoukselle luottamuksesta!

Vintissä oli paikalla sentään kymmenen osallistujaa, siis noin kolmannes seuran jäsenistöstä. Ei paha! Uusi sihteerimme on Petri Haimakainen ja rahastonhoitajaksi valittiin Pirjo Artemjeff. Kiitoksia heille vapaaehtoisuudestaan luottamustehtäviinsä. Henkilövalintojen lisäksi myös muut asiat saatiin käsitellä erinomaisen yksimielisyyden vallitessa.

Seuran talous on tällä hetkellä melko mukavalla mallilla ja tili saadaan näyttämään vielä paremmalta, kun kaikki saavat jäsenmaksunsa hoidettua. Jäsenmaksuksi tälle vuodelle päätettiin 25?, opiskelijoiden, eläkeläisten ja työttömien maksu on 15?. Toivottavasti kaikki tosiaan saavat maksunsa hoidettua mahdollisimman pian, maksaneiden jäsenten määrä kun vaikuttaa myös kunnalta saatavan avustuksen määrään. Tämän anominen on tehtävä jo tämän kuun loppuun mennessä, joten…

Nettikommunikointia, kuukausikilpailut, kuvankatselut, mahdolliset kurssit, ammattilaisstudioon tutustuminen, luontokuvausretki Rautavaaralle, muotokuvauspaja, piirikilpailu, eri näyttelyt…mm. tällaista toimintaa tänä vuonna rakkaan harrastuksen parissa, mukavassa seurassa. Toivottavasti kaikki puhallamme yhteen hiileen, sekä vetten päällä leijuvan seurahengen, että myös käytännön talkoohengen puolesta! Hyvä, SiiKa!