Pikkujouluista

Moro!

Eli tähän vähän infoa pikkujouluista.

Aloitellaan vaikka systeemit 12.12 klo 18:00, ilmoitelkaa jos on liian aikaista tms. Pyyhkeet mukaan, saunomismahdollisuus on siis. Jokainen ottakoon tikulla omia kuviaan mukaan joita voidaan sitten katsella, uusia tai vanhoja, kaikki käy ..

Luvassa on myös pienimuotoista kisailua järjestävän tahon puolelta, paras ehkä palkitaan. Muistakaa kaikki se 5? lahja ..

KAIKKI MUKAAN!

4 vastausta artikkeliin ”Pikkujouluista

  1. Antti

    Moro!

    Hmm tuo on vähän kinkkisempi juttu sinällään.. Ilman talon väkeä yöpymässä myös se on vähän hankalaa ja en usko, että kukaan sinne on jäämässä meistä yöksi. Itsekin kun ajattelin käydä samalla reissulla kaupungilla kenties pyörähtämässä ja mennä anopille nukkumaan. Pitänee miettiä vielä huomenna tuota ja kysellä josko jonkun mukana pääsisi yöksi sitten jonnekin tms.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *