3 vastausta artikkeliin ”fake not fake?

  1. Ilkka Kokkonen

    No ei ole ainakaan miniatyyri, vaikka vaikutelmaa tosiaan siihen suuntaan tuleekin. TS-E:n olemassaolo olisi varmaankin tullut jo esille, joten shoppailtuja varmaankin ovat! Mutta miten…perussäätötietämyksellä on paha analysoida. Olisiko käsitelty jollain blurraustoolilla etu- ja taka-ala ja sitten rankasti cropattu alkuperäisestä… ja se alkuperäinen lienee kuvattu jostain julisteesta tms. mainoskuvasta????

  2. Antti

    Omia kuvia ovat .. ei julisteita tms. ja kropattuja ovat tosiaan. eli tosiaan photoshop efekti millä saadaan tuollaista TS-E tyylistä jälkeä tehtyä kuvista, ja sitä kautta kuvat näyttämään miniatyyreiltä. Pitää laittaa ohjeet jos joku haluaa kokeilla. Ensimmäinen kuva on kuvattu puijon tornista ja toinen italiasta vuoren rinnettä alaspäin.

    A

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *