VUOSIKOKOUS 2009

vuosikokous09

Nykyisen puheenjohtajamme Heikki Puustisen siirtyessä ulkopaikkakuntalaiseksi on edessä uuden puheenjohtajan valinta. Olemme sopineet seuraavan vuosikokouksen päivämääräksi 18.02.2008. Paikka ja kellonaika ovat auki, koetan saada Vintin kabinetin klo 18:00 alkaen. Puheenjohtajan valinnan lisäksi  lienee syytä uudelleenarvioida rahastonhoitajan ja sihteerin toimenkuvia.

Tapsa

4 vastausta artikkeliin ”VUOSIKOKOUS 2009

 1. HeikkiP

  Tapsa, tämä rules.
  Perskules, ei tarvii lähteä kuin 225km päähän niin seuran piilevät kyvyt pääsevät esille. Tämä osoittanee lähes entisen puheenjohtajan diktatuurisia otteita seurassa. Luovat kyvyt alistettiin johtajan tahdon alle.
  Kiitokset Tapsalle hyvistä iltanauruista. Tässä on tyyliä! Jatka samaan malliin – tai tuun takaisin 😉
  -hp

 2. tapsa

  Minusta nuo neuvosto-julisteet olivat niin selkeitä, ei tarvinnut itse ajatella, propagandakoneisto näytti tien jota kulkea.

  Mitähän sellaiseen muotokuva-työpajaan pitää laittaa päälleen…
  jos vaikka lehdestä tulevat tekemään juttua.

  Tapsa

 3. Antti

  kuvassa olevalla miehellä on varsin sopiva varustus päällä Tapio myös sinulle. Eli farkkulappuhaalarit vaan esiin ja valkoista kauluspaitaa alle .. punalippua salkoon ja eiku Tapsasta niitä muotokuvia ottamaan. Tehkää omat sovjet kuvat, käsitellään sitten samassa hengessä niitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *