4 vastausta artikkeliin ”Teemanäyttely 2008 ”Luonto”

 1. HeikkiP

  Äkkiäpäätään sääntöjä lukien ei näyttäisi olevan rajoitusta. Maksu on 4?/teos (alle 25v 2?/teos). SiiKa maksaa tuon teosmaksun jos joku osallistuu. Älkää nyt satoja teoksia lähettäkö 😉 Helpoin tapa maksaa on tehdä tilisiirto kutsussa olevalle tilille ja kuitikopio kuvien mukaan.
  Kuvilla alkaa olla kiire. 1.9. on viimeinen lähetyspäivä.
  -hp

 2. Siiri

  Haluaisin laittaa tuonne muutaman kuvan mutta säännöt luettuani menin ihan sekaisin sarjoista sun muista kuvien koosta ym.. Kun minulla olisi tarkoitus lähettää ihan vain käsittelemättömiä kuvia, siinä koossa ym kun ne nyt ovat, kai sellainen onnistuu? Minkähänlaisessa paketissa ne pitäisi lähetää sinne?

 3. HeikkiP

  Jos aiot lähettää digikuvia niin ne lähetetään CD:llä. Kuvan pidemmän sivun tulee olla 2500 pix. Jos kuviesi pidempi sivu on joku muu pikselimäärä niin se tulee muuntaa tuohon 2500 pikseliin. Se onnistuu kaikilla kuvankäpistelyohjelmilla. Esim. itse käytän ilmaista Irfanview-ohjelmaa ja siinä se löytyy Image-alasvetovalikosta ja siellä Resize.
  Kuvatiedoston nimi pitää sisältää kuvaajan nimi ja kuvan nimi (siiri_niiranen_kuvaaja-koira.jpg) jos vaikka sinun kuvan nimi on ”koira”. Kuva(t) CD:lle ja viimeistään maanantaina postiin. Mukaan kopio maksukuitista.
  Jos ehdit lauantaina käymään pimiöllä (Kotipolku 14, Siilinjärvi) niin opastetaan jos on ongelmia.
  -hp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *