Piirikilpailu

Hei –

Käväisin sivuston ”Ajankohtaista” osastolla ja siellä oli ”Muissa tapahtumissa” merkitty piirikilpailun kuvien valinta 6.-7.9.

Miten se homma toimii eli kuka mitä missä milloin miksi?

* ö * ö * ö * ö * ö

Kiitos!

Kommenteista ja vastauksista.

mita-mita-mita-02

Siispä …nyt

vatuttaakopois-sielta

…pois sieltä vattupuskistakentiltä, suon silmistä ja laatikoilta

AnttiL…AnttiK…Eeva…Hanna…Hannu…Heikki…Ilkka…Jonne…Marjo…

Mika…Mikko…Olli…Riitta…Seppo…Siiri…Sirpa…Tapio…Tero…Ulla

…ja kaikki kaikki muutkin…silmät sirkeiksi virkeiksi ja kuvien kimppuun.

12 vastausta artikkeliin ”Piirikilpailu

 1. Ulla

  Jos vanhat merkit paikkansa pitää, niin sitä, että tuolloin itse kullakin pitäisi olla kasa , pino tai jono kuvia, varmaankin vasta diginä, joita tarjoo semmoiseen entisen Kuopion läänin kameraseuroien piirikisaan. Hyvejä kuveja plaraamaan tästä innostuneena siis.

  Niitä kameraseuroja on jokunen tusina tai sinnepäin ja kisan parhaimmistosta kootaan piirinäyttely, joka kiertelee ja kaartelee seurojen pystyttämänä pitkin entistä lääniä. Kunniaa saavat muutamat ja seurat laitetaan pareusjärjestykseen.

  Puustinen varmaan tietää eniten ja jatkaa…

  Terveisin Ulla

 2. HeikkiP

  …ja jatkaa
  Ensinnäkin osallistumissäännöt löytyvät tämän vuoden järjestäjän eli Iisalmen Kameraseura ry sivuilta (www.iisalmenkameraseura.net). Lyhyesti:
  – 2 sarjaa , ripustettavat (=tulosteet) ja diat ja digikuvat
  – jokainen saa osallstua kumpaankin sarjaan enintään 6 teoksella
  – teokseksi luetaan myös maks. 3 kuvan sarja
  – kuvat pitää olla Iisalmessa 12.9.2008
  SiiKa kustantaa ripustettavien kuvien tulosteet. Ne meidän pitää valita ennen tuota 6-7.9. että ehtivät tulla. Se valinta voitaneen tehdä sähköposteitse. Kasataan sitten varsinaiset tulostettavat tiedostot 31.8. mennessä yhteen paikkaan ja lähetetään kerralla esim. Fotonettiin.
  Tämän puolen vuoden aikana on kyllä näkynyt että meillä ON hyviä kuvia kaikilla. Nyt kaikki peliin ja näytetään muille SiiKan taidot.
  Siis valitkaa jokainen maks. 6 tulostettavaa ja 6 digikuvaa/diaa.

  Hieno kuvatus Raijalta. Tuohan voidaan ottaa piirikisamaskotiksi.
  -hp

 3. Ilkka Kokkonen

  Valaiskaa konkarit:
  Siis eikö tuohon ole mitään sen kummempaa kriteeriä, että millaista materiaalia tulee tulostettaviksi, mitä taas digitiedostoiksi? Jos seurakin on kilpailijana systeemissä, onko silloin jonkinlaista taktiikkaa hyvä suunnitella, että miten paljon, millaisia, jne. jne. kuvia kannattaa lähettää tulosteina ja vast. tiedostoina?
  Kuinkas seuramme on aikaisemmin skabassa pärjännyt?

 4. HeikkiP

  Tulkoon valo;-)
  Mitään aihetta tms. ei kilpailussa ole. Tuo tulostusten ja digi-/diakuvien välinen jako on vapaa. Mielummin tietysti molempiin sarjoihin täysi määrä niin mahdollisuudet paranevat.
  Pääasiassa seurat (6 kpl) kilpailevat keskenään, mutta myös yksilöitä nostetaan kunniamaininnoilla esille. SiiKa on keikkunut 3-4 sijalla vuosien varrella. Iisalmi ja Varkaus ovat voitelleet vuorotellen.
  Katselin kalenteria ja kyllä meidän on tehtävä ne kuvavalinnat jo 30-31.8. viikonloppuna. Ne tulosteet pitää vielä liimata 2-3mm kartongille. Sen voisimme tehdä sitten 6-7.9. viikonloppuna.
  Siis: KILPAILUKUVAT VALINTAAN 30-31.8. VIIKONLOPUKSI !
  -hp

 5. Antti

  Jep, pitää kaivella omat kuvat läpi, eiköhän siellä jokunen välistä löydy hyväkin. Varmaan pitää sitten miettiä mitkä näyttävät paperilla parhailta ja mitkä koneelta. Aika iso on ero katsoa koneelta ja paperilta. Zoomataan sitten kuun lopussa.

  A

 6. Raija

  Hei –

  Heikki kirjoittaa, että hän on pimiöllä valmiiksi lauantaina kello 15, joten siis se tarkoittanee sitä, että…

  – piirikilpailun kuvien katselmus on Nuorisotalo Semppiksellä tulevana lauantaina kello 15 alkaen.

  Semppishän on siinä Palvelutalo Akuliinan takamaastossa, alarinteessä, osoitetta en löytänyt mistään. Siikan näyttelykuvia on ollut ”vierihoidossa” siinä Akuliinassa, joten voitaneen hakea ne pois silloin lauantaina.

 7. HeikkiP

  Ja Hanna veti jo jalat suustani. Raija tuntuu olevan armoitettu seremoniamestari tässä porukassa. Kukapa uskaltaa olla tulematta lauantaina klo 15 pimiölle (Kotipolku 14, aivan oikein).
  Ai niin, pitäisiköhän minunkin etsiä jokunen kuva…hmm
  -hp

 8. Ilkka Kokkonen

  Hyvä Raija, hienoa tsemppausta arvokkaan asian puolesta! Pakko on saapua paikalle! Niin varmasti kaikkien muidenkin! Ei kun mustanaan, tikut tanassa ja tanner tömisten Kotipolulle!

 9. Antti L

  Terveisiä lomalta!

  En ole lomallani koneella juuri ollut, enkä näin ollen joutanut penkomaan kuva-arkistoja, enkä tänään kuvakatselmukseen pääse… mutta Jehu tuo sinne muutaman minunkin galeriakuvan tikussaan. Mikäli siellä on jotain sellaista mitä seura haluaa käyttää kummassa tahansa sarjassa niin eikun vuan. Olisin halunnut tavata seuralaisia oikeastikin, mutta eiköhän noita mahdollisuuksia vielä tule.

  Voiskohan joku laittaa tänne meidän omalle sivulle näytille, mitä kuvia kisaan päätettiin lähettää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *