10 vastausta artikkeliin ”Kokemuksia kalibrointilaitteesta?

 1. Tapsa

  Asia kunnossa, sain Sepon kiinni puhelimella. Katsotaan yhdessä saadaanko mitään aikaiseksi. Kiitoksia palautteesta, se tuntuu hyvältä. Vanhasta Nikonin kalustosta olisi myynnissä huollettu F3 HP runko ja Tamronin SP90 makro Nikonin sovitteella jos jotakuta kiinnostaa. Ovat myynnissä huuto-netissä. Sitten pääsisi ostamaan uuden tai hyvän käytetyn digijärkkärin. Eilen huomasin miten tarpeen olisi käsitarkennus ja jonkinasteinen kosteussuojaus.

  Tapsa

 2. HeikkiP

  Heeno kuva! Tuo kulkuvana näytti ensin pikkukuvassa varjolta ja ihmettelin, että jopas on ollut upea valo. No kuva on silti hyvä.
  Niin myös kalibraattori on hyvä. Sen mukana kiertänee se alkeellinen ohje. Onko siihen tullut kellään muutoksia yms. Voisin päivittää ja korjata jos on tarvetta. Sen jälkeen sen voisi laittaa vaikkapa nettisivulle varastoon.
  -hp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *