9 vastausta artikkeliin ”Hankitaanko näytön kalibrointilaite?

 1. MjP

  Tuollainen laite löytyy juuri allekirjoittaneelta. Toimiva laite, ja softa on päivitettävissä jälkikäteen parempaan versioon. Ko laitteesta on tullut myös nyt 3 versio, mutta en ole tuohon tutustunut.

  Sellainen asia kuitenkin pitää huomioida, että ko. pulikan mukana tulevan kalibrointiohjelman lisenssiehdot pitää tarkistaa, koska tuosta ohjelmasta on erikseen ns. multisite versio joka on tietenkin sitten kalliimpi. Mutta eiköhän ko. pulikan myyjä tiedä mikä on sellainen versio joka soveltuu kameraseurassa käytettäväksi.

 2. tapion

  Olin yhteydessä interfotoon Tomi Eskonlahteen ja kyselin ko. vimpaimesta. Käyttöä tai käyttäjämäärää ei ole millään tavoin rajattu. Ei tarvitse internettiä toimiakseen. Sopii niin läppäreille kuin pöytäkoneillekin. Malli on vaihtumassa, uusi malli löytyy täältä. Hintaa on n. 40 – 50? vanhaa mallia enemmän.
  Tietoa täältä: http://www.maitolaituri.tv/product_info.php?products_id=1716 Vanhaa mallia saa vielä joten pitäisikö laittaa tilaus vetämään?

 3. Ilkka Kokkonen

  Ehdottomasti oikealla asialla ollaan! Tarpeellinen, mutta vähän käyttökertoja per tarvitsija, silloin tällainen kimppa on paras ratkaisu! Kannatan hankintaa! Ja kannattanee myös hankkia kerralla hyvä laite!

 4. tapion Artikkelin kirjoittaja

  Kalibrointilaite on tilattu suoraan Interfotosta. Tämä on se uusi versio hienoin ominaisuuksin.
  http://www.interfoto.fi/spyder3/spyder3pro.htm
  Hintaa härpäkkeelle tulee n. 140?.

  Hinnaltaan laite on yhtä edullinen kuin verkkokaupoissakin ja Interfotosta sain asiallisen ja asiantuntevan tietopaketin. Toisin kuin verkkokaupoissa joihin koetin soittaa. Yksikään edullisesti laitetta tarjoava yritys ei vastannut puhelimeen!!!

  Sellainen toive minulla on, että joku hyvin laitteen hallitseva henkilö tekisi siitä käyttöohjeet sumeksi meille tavallisille tallaajille. Ihan paperille painettuna laitteen mukana kuljeksimaan. Kuka sanoo ekaksi HEP?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *