Epävirallista

Kesää odotellessa ?Ajateltiin Mikon kanssa mennä lauantaina illalla pyörähtämään Vintille muutamalle turisemaan. Kaksi SiiKalaistahan on jo ryhmä ja samalla ns. epävirallinen kokoontuminen 🙂 Eli sinne vaan mukaan turisemaan huurteiselle kenellä on aikaa / kiinnostusta. Katellaan aikaa tässä myöhemmin ..

Antti

2 vastausta artikkeliin ”Epävirallista

  1. Heikki Puustinen

    Miksi kukaan ei kommentoi näin ainutlaatuista tilannetta SiiKan historiassa. Menkää nyt ihmeessä Vintille puhumaan valokuvauksesta tai perunan viljelystä. Mitä sillä on väliä, kun tutustutte toisiinne ja on mukavaa. Näin puhuu kaukana Kuopiossa asuva. Pitänee ottaa etäoluet, että edes hieman saisi tunnelmaa (siis lauantaina).
    -hp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *