Toimintasuunnitelma

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019

Yleistä

Toiminnassaan Siilinjärven Kamerat ry. pyrkii tukemaan jäseniensä valokuvausharrastusta sekä heidän valokuvaustaitojensa kehittymistä. Tähän seura tarjoaa mahdollisuuksia mm. järjestämällä valokuvaukseen liittyvää koulutusta, yhteisiä kuvausretkiä ja kuvankatseluiltoja.

Pyritään löytämään seuralle uudet toimi- ja varastotilat.
Seuran nettisivuilla ja Facebook-sivulla pidetään yhteyttä seuralaisten kesken, annetaan rakentavaa kritiikkiä jäsenten sinne näytteille asettamista kuvista, vaihdetaan mielipiteitä, sekä neuvotaan kysyjiä kaikessa valokuvaukseen liittyvässä. Toiminnassa pyritään yhteistyöhön muiden Siilinjärvellä toimivien yhdistysten, sekä Siilinjärven kunnan kanssa. Tarkoitus on myös olla yhteistyössä Pohjois-Savon muiden kameraseurojen kanssa. Tapahtumista tiedotetaan sähköpostilla, tekstareilla ja seuran netti- sekä Facebook-sivuilla. Pyritään järjestämään virkistystoimintaa jäsenille, esim. yhteisiä kuvausmatkoja ja osallistumisia tasokkaisiin kuvaesityksiin sekä pikkujoulut vuoden loppupuolella.

 1. Opinto- ja kerhotoiminta

–  Järjestetään digikuvauskurssitusta, mahdollisina aiheina digikameroiden käyttö, kuvankäsittely sekä käsisalamien käyttö.

– Järjestetään mahdollisuuksien mukaan muotokuvauskoulutusta.

– Osallistutaan mahdollisesti valokuvauskilpailuihin, kuten SKsL:n seuracupiin.

– Järjestetään kuvaus- ja virkistäytymisretkiä erikseen päätettäviin kohteisiin.

 1. Näyttelytoiminta

Seuralla on varattu aika vuosinäyttelyä varten joulukuussa 2019 kirjaston näyttelytilaan, Artsiin. Hallitus ottaa mielellään vastaan uusia ideoita näyttelytoiminnan kehittämisestä.

 1. Hankinnat

Seuralle hankitaan tarpeen ja resurssien mukaan jäsenten valokuvausharrastusta tukevaa, kehittävää ja helpottavaa välineistöä, mahdollisimman tasapuolisesti jäsenistön tarpeita ajatellen.

 1. Taloudellinen toiminta

Seuran talous on tällä hetkellä kohtuullinen. Tuloja yhdistys hankkii jäsenmaksuilla, mahdollisilla kuvaus- ja näyttelyprojekteilla, kurssimaksuilla sekä anomalla kunnalta avustusta.

 1. Seuran tulevaisuus

Seuran aktiivisten jäsenten toiminta on nykyään vireää. Vuoden 2018 lopulla maksaneiden jäsenten määrä oli noussut edellisestä vuodesta hiukan, ollen 43. Tavoitteena on, että vuoden 2019 lopulla maksaneita jäseniä olisi jälleen enemmän.

 

 

 

3 vastausta artikkeliin ”Toimintasuunnitelma

 1. Esko Repo

  Moi, ”vartti sitten” liityin yhdistykseen ja maksoin jäsenmaksun (eläkeläinen/20€). Missään ei kysytty yhteystietoja joten yllä email ja puh on 044 2160197.

  Terveisin Esko Repo

 2. Esko Repo

  Yhä uudelleen ja uudelleen. En ole vieläkään saanut tunnuksia sivuille vaikka on luvattu lähettää tekstari.
  Nyt viimeisen kerran, laittakaa tunnus osoitteeseen eskojrepo@gmail.com.
  Minua ei kiinnosta kenen tehtävä on laittaa tuo tunnus. Jos tämän viestin lukija ei sitä voi minulle toimittaa, ole ystävällinen ja toimita viesti eteenpäin sellaiselle henkilölle jolla on mahdollisuus tuo salsana minulle toimittaa.
  Seuraava jäsenmaksu jää kyllä maksamatta jollei palvelu parane.

  Terv E Repo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *