Seuracup (KIIRE) ja vuosinäyttely

Voihan voi, olin katsonut tai painanut mieleeni väärin Seuracupin takarajan, se ei olekaan kuun puolivälissä, niin kuin luulin, vaan jo 8.11. eli viikon kuluttua! Perustin kuvat.fi-sivullemme kansion kuvien keräystä varten. Kultakin kuvaajalta voi Seuracupiin lähetettävässä kisakansiossa olla vain kaksi kuvaa, joten vähintään kymmeneltä seuralaiselta täytyy kuvia löytyä! Käytetään samoja ehdokkaita myös vuosinäyttelyämme varten.

Lähetä kuvat (5-7 kpl) täysresoluutiolla ja nimeä kuvatiedostot (esim: lintu_laudalla.kalle_kuvaaja.jpg). Minä sitten muutan seuracupiin lähetettävien kuvien resoluutiot sääntöjen mukaisiksi. Vuosinäyttelyyn valittavien tulostuksen vuoksi kuvien tulee olla täysresoluutiolla.

Tällä linkillä pääset lähettämään kuvia kansioon: https://siika1234.kuvat.fi/i/RsgCqXJfD8pKzSWvHBx7wrQhGd3aPjt4