Seuracupista, näyttelystä kunnantalolla:

V. 2017 Seuracupiin osallistuminen lähestyy. Siispä aletaan tutkia kuvakokoelmiamme ja miettiä, millaisilla kuvilla kisaan osallistutaan. Rajoituksiahan ei ole muun, kuin kuvakoon ja aikaisemman Seuracup-menestyksen suhteen. Linkki SKsL:n sivuilta, vilkaiskaapa:  http://www.sksl.fi/?p=5867. Ehdokaskuvat kerätään myöhemmin kansioon kuvat.fi-sivullamme (ei ole vielä tehty).

Siilinjärven kunnantalon pienessä näyttelytilassa, Sopukassa, on pienimuotoinen näyttely siikalaisten kuvista. Kulttuurikoordinaattori Hanna Kauhanen kokosi sen viime marraskuun vuosinäyttelykuvistamme, jotka toimitimme kunnantalolle Kulttuurjkiho2016-palkitsemistilaisuutta varten (osa teoksistahan myös ostettiin sieltä), hän myös ripusti nuo seitsemän teosta. Kiitoksia vaan Hannalle!