Kalakukko-cup Vesileppiksessä 6.5.

Moves-tanssitapahtumassa huhtikuun alussa tuli juteltua Kuopion Reippaan Voimistelijoiden puuhaimmeisten kanssa mahdollisista yhteistyökuvioista. Asia eteni niin, että lauantaina 6.5. kuvasimme Mikkosen Teron ja Ollikaisen Matin kanssa KRV:n järjestämiä Kalakukko-cup-voimistelukilpailuja Vesileppiksessä Leppävirralla. Tero ja Matti kuvasivat voimistelumaton actionia ja Matti lisäksi ryhmien suorituksen jälkeisiä tunnelmia sohvalla maton reunalla. Minä kuvasin eri tilassa ryhmiä studiosalamoilla, ja välillä hyökkäilin kuvaamaan maton tapahtumia katsomon yläosasta kakkosrungollani. Kilpailuryhmiä oli peräti 62, kuvaus kesti melkein 7h ja homman luonteesta johtuen kuvamateriaalia kertyi hurjasti. Jälkihommia tuli siis meille kaikille vähintäänkin tarpeeksi. Kuvat.fi-kansiossa on nyt yhteensä 1335 kuvaa osallistujille ladattavana! Alla muutama näyte minun kuvistani.

Matti ja tytöt Ryhmä "studiossa" Keltamustaa Sinistä ilmassa! Tasapainossa! Vauhdikasta, ilmavaa! Siististi synkronissa!