Eilinen kuvankatselu

Eilen oli aktiivista osallistumista kuvankatselussa! Normaaliksi kuvankatseluillaksi (pikkujoulun ja vuosikokouksen yhteydessä on ollut enemmän) paikalla oli ennätysyleisö moneen vuoteen, 13 osallistujaa. Monipuolista kuvasatoa saatiin katsella, kiitos kaikille mukana olleille!

Lauantaina kävin Hannun ja Ainon kanssa kuvaamassa nuorten MOVES-tanssitapahtumaa Siilinlahden koululla. Valaistus oli kuvaamiseen todella haastava, ISOT saivat olla isolla kaiken aikaa. Kunnan edustajat pyysivät tuonne kuvauspalvelua seuralta, ja siitäpä saivat. Pitääpä laittaa muutama mustavalkonäyte jutun jatkeeksi:

Intensiivistä! Loppuasento Lennokasta! Moves Käsiasetelma Ilmassa Tasapainoista Ilmassa taas Balettityttö Balettityttö Balettitytöt Balettitytöt Katutanssia Katutanssia Katutanssia