Kuvausretki 1.4.2017

Tervetuloa yhteiselle kuvausretkelle Lapinlahden Varpaisjärvelle Tiilikanjoelle ja muihin Korpijärven kohteisiin, missä oppaina kuvaajat  Anne Moilanen p.050 3418872 ja Jukka Tuovinen. Yhteislähtö Kuopiosta pesäpallostadionin p-paikalta klo 6, yhteyshenkilönä Tero Pelkonen, p.050 5326494. Kokoontuminen Varpaisjärven kirkonkylällä kunnantalon p-paikalla klo 6.50 (Kauppatie 20). Siilinjärveltä lähtevät voivat tähdätä kohti Varpaisjärveä tai liittyä Kuopiosta tulevien kyytiin.

Ohjelmassa myös makkaran paistoa ja jutustelua laavulla. Retkelle voi lähteä ilman kameraakin. Jatkuvan vesisateen sattuessa retki peruuntuu.

4 vastausta artikkeliin ”Kuvausretki 1.4.2017

  1. Tero Pelkonen

    Niin tosiaan, ei sen enempää kuin tärkein unohtui. Retki on 1.4 ja kyseessä on päiväretki eli ennen pimeää tullaan pois. Retkellä on kaksi opasta, joten itsekään en tiedä minne meitä viedään. Mutta luulen, että autosaattueessa liikutaan ja välillä jalkaudutaan eri kuvauskohteissa. En usko, että kävelymatkat ovat kauhean pitkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *