Optiikkaesittelyä Kallansilloilla

Lähinnä Kuikka-yhdistyksen lintuharrastajille tarkoitettu optiikan maastoesittely saattaisi kiinnostaa siikalaisiakin. Optiikka on etupäässä kaukoputkia ja kiikareita, mutta kameraharrastajia saattaisivat kiinnostaa esittelyyn tulevista mm. jalustat, reput ja kuvauspiilot. Ainakin parasta mahdollista kiikari- ja kaukoputkioptiikka on nähtävillä ja tilattavissa, ja miksipäs esim. laadukas kiikari ei olisi ainakin luontokuvaajan vakiovarusteita. Ja mitäpä kaikkea härpäkettä siellä liekään. Jos löydät Fotofennican valikoimista (www.fotofennica.fi) jotakin kiinnostavaa, voit pyytää sitä esittelyyn ottamalla yhteyttä Mikko Katajaan. Jos jo ostat verkkokauppatuotteen, voit pyytää sen noudettavaksi esittelypaikalta. Tässä alla vielä Fotofennican info ja ajo-ohje paikalle.

terv. Markku U.

——————————————————–

Moikka

Tässä vielä muistutukseksi ensi tiistaina 19.4. pidettävästä kiikari- ja kaukoputkiesittelystä klo 16-19. Kallansillat Tikkalansaari. Ajo-ohje: Kuopion Päivärannan liittymästä moottoritien itäpuoliselle paikallistielle, jota pohjoiseen. Vastaavaavasti pohjoisesta tultaessa Sorsasalon liittymästä tälle paikallistielle etelän suuntaan.
Käänny paikallistieltä itään, viittaTikkalansaaren leiri- ja kurssikeskus (Laivaväyläntie).
FotoFennican esittely ensimmäisellä p-paikalla, tulijoiden paikoitukseen ajetaan siltojen alitse niiden länsipuolelle, missä kaksi p -paikka-aluetta. Mahdollisuus kokeilla eri merkkisiä kiikareita, kaukoputkia, jalustoja, phonescopinkia ja tarvikkeita. Merkkeinä Opticron, Hawke, Berlebach, Nikon, Manfrotto, Kowa, Swarovski, Meopta, Sirui, Mulepack,.. ja tietysti FF -tuotteet. Ja uutuutena MRJanGear kamerareput ja kelluvat kuvauspiilot.

Tervetuloa!

Terv.
Mikko Kataja
FotoFennica Oy
Itämerenkatu 16
00180 Helsinki
0405267827

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *