pikkumarjailua

DSC_0530 DSC_0535 DSC_0536 DSC_0538 DSC_0545 DSC_0546

Sunnuntaina 7.2. vietettiin perinteistä Pikku-Marjan talvipäivää tapahtumapaikkanaan Siilinlahden koulu. Siikalaiset olivat jälleen mukana järjestelyissä ja napsimassa kuvamuistoja toimintapisteessämme piipahtaneista. Sopiva kuvausnurkkaus löytyi pienen hakemisen jälkeen ja porukkaa riitti kuvattavaksi koko nelituntisen rupeaman ajaksi. Puheenjohtaja-Ilkka hääri kapellimestarina ohjaamassa kuvattavat ruotuun – välillä isomman kuvausryhmän asettelu vaati pitempääkin miettimistä. Jämsän Eino ja allekirjoittanut räpsyttelivät poseeraajia kuvakennolle. Mustosen Hannu komenteli temppuilevaksi äitynyttä printteriä ja murjoi bitit paperiformaatiksi. Hynysen Juhani toimi värikasettiagenttina ja Herrasen Heikki hoiteli jutustelullaan vuoroaan odottelevat jonottajat Ilkan käsittelyyn. Tunnelma kuvauspisteessämme oli välillä hyvinkin kansainvälinen ja päivään osallistuneita lapsia, nuoria ja heidän vanhempiaan taisi olla enemmän kuin koskaan aiemmin. Firma kiittää kaikki urakkaamme osallistuneita.

Yksi vastaus artikkeliin ”pikkumarjailua

  1. Ilkka Kokkonen

    Kiitoksia Markulle tapahtuman dokumentoinnista. Kuvien kera jutusta tulee aina mielenkiintoisempi. Tällaisia dokumenttikuvia pitäisi kyllä aina ottaa, kun toimitaan. Ihan liian vähälle ovat jääneet. Onneksi nyt oli Markku aktiivinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *