Yksi vastaus artikkeliin ”Juhlia

  1. Ilkka Kokkonen

    Elämänmakuista kuvaamista, Eino, hyvä! Monissa kuvissa valo on ollut kovaa, ja kohteen pyytäminen varjoisampaan paikkaan olisi taannut paremman lopputuloksen. No, auringosta nauttivien pikkulasten siirtely varjoon olisi varmaankin ollut melko haastava tehtävä, mutta juhlijaa kannattaisi yrittää saada auringonpaisteesta pois (kuten toisessa kuvassa olet tehnyt). Lapsikuvissa (nurmikolla) olisi kannattanut pudottautua matalammalle, kuvaamaan lasten nurmikkotouhuja heidän omalta tasoltaan. Lisäksi silloin olisi ehkä saanut kuvissa näkyvän varjoisan alueen taustaksi, jolloin lopputulos olisi varmaankin ollut selvästi tehokkaampi.
    Jos joutuu pakosti kuvaamaan juhlijaa auringonpaisteessa, niin kannattaa järjestää iso valkoinen lakana käyttöön parin assarin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *