Kuvankatselu ensi lauantaille klo 17 ym.

Siirretään kuvankatselu sunnuntaista lauantaille (9.5.) äitienpäivän takia. Semppiksellä (Kotipolku 14) siis klo 17 aloitellaan. Tervetuloa!

Maanantaina kävimme pystyttämässä piirikisanäyttelyn Artsiin. Käykäähän katsomassa näyttely, etenkin jotka ette Lohimaassa syksyllä mukana olleet.

Kuumailmapallolento jouduttiin valitettavasti perumaan viime viikonlopulta, sillä emme olisi sillä säällä päässeet Kuopion ja Kallaveden ylle kuvaamaan. Kyttäämme nyt sopivaa seuraavaa mahdollisuutta. Jos tällainen kuvausmahdollisuus kiinnostaa, niin voit ilmoittautua tähän alle varahenkilöksi lennolle. Korihan on buukattu täyteen (neljä kuvaajaa), mutta jos jollekin meistä tulisi ylivoimainen este, niin silloin varahenkilö pääsisi sijaiseksi. Samoin voi tähän ilmoittaa halukkuutensa mahdolliselle toiselle lennolle.