Työmatkaa TaskuNäpsän kanssa 2

Teen työmatkani talvella pääasiallisesti kävellen, joskus bussilla, toisinaan omalla autolla. Vähän riippuu edessä olevasta päivästä.

Kävellen kulkiessa ehtii nähdä vaikka mitä, varsinkin jos vaihtelee reittejä. Käpälä on helppo kaivaa taskusta tai jykevämpipokkari repusta ja tallettaa havainto kuvaksi. Toisinaan kuvaksi tallentuu hetken tunnelma tai muuten eteen osunut aihe.

Näitä käpäläkuvia otan TaskuNäpsälläni muutamia viikossa. Ajattelin laittaa niitä yhden viikossa tänne näytille alkavan kevään kunniaksi.

Mennyt viikko oli … sanonko mitä? Töihin en menannut päästä monestakaan syystä. Yksi oli alkuoirehtiva talviflunssa, jonka selätin, toistaiseksi. Muuan oli tämä keli. Liukasta piti. Pakko on laittaa tähän yksi satikutinen aamu, jolloin kunta lorisi ( lue: miksi kadut saavat olla pihoja korkeammalla) vetenä kadulta pihaan. Luulin jo, että ainut keino päästä töihin, tai edes kadulle, on uida vastamäkeen. Se olisi talviuimarille liian iisi homma, joten nappasin mukaan tuon auton tuosta vasemmalta.

Tarina sekin, miten sen kanssa kadulle pääsin.

Ulla

Liukasta ja märkää

Liukasta ja märkää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *