Savonian yhteistilaisuudesta:

No niin, ensimmäinen SiiKa:n ja KKS:n yhteinen kuvankatseluilta on pidetty. Onnistuneesti, uskallan väittää! Osallistujia tuli paikalle yhteensä 26 (tasaisesti molemmista seuroista), valitettavasti vain puheenjohtaja-Heidi joutui heti alkutervehdyksien jälkeen lähtemään kipeänä kotiin lepäilemään. Noin puolella oli näytettävää mukanaan, joten aika kului mukavasti monipuolisen visuaalimenon parissa. Välillä juotiin kahvit, eikä kukaan poistunut epäilyistäni huolimatta tämän rastin jälkeen, vaan kuvakilpailu päästiin vetämään täydellä tuomaristolla. Kisassa oli mukana 33 kuvaa, joille jokainen antoi pisteytyksen 1-5. Kisa oli huipputasainen, sillä peräti viisi kuvaa selvisi palkintosijoille. Ykkössijan jakoivat tasapistein (97 pist) allekirjoittanut ja Voutilaisen Janne, ja myös kakkostila meni jakoon (94 pist) Markkasen Ilkan lintuteoksen ja JP Palmusen lentäjäkuvan kesken. Palmunen sai myös kolmostilan 92 pisteen kuvallaan. Kisan jälkeen jatkettiin kymppisarjojen katselua, ja lopuksi KKS:n matemaatikkojen laskettua pisteet, julistettiin kuvakilpailun tulokset. Lähdön aikaan kuului kommentteja, että tällaista yhteistoimintaa lisää – joten jatkoa saralla seurannee! Kiitoksia kaikille, t. Ilkka

Action on the stage, 1. sija Louhos, 1. sija