FB-kisakone

Siikan Facebook-sivulla on testattavana uusi kisaohjelma valokuvakisoja varten. Tarkoitus ei ole muuttaa esimerkiksi nykyistä kuukausikisaa toisenlaiseksi, vaan ainoastaan kokeilla uutta alustaa. Lähinnä ajatuksena on seuran ulkopuolisille järjestettävät kilpailut.

Mene siis FB-sivulle ja valitse yläriviltä ”Kuvakisailu”. Tuosta aukeaa testikilpailu, johon voit lisätä kuvia. Kuvia voi myös merkata omiksi suosikkikuvikseen. Laittakaa rohkeasti paljon kuvia tuohon testiin. Osallistua voi myös Instagrammissa ja Twitterissä laittamalla mihin tahansa kuvaan/twiittiin tagi #siikatestaa. Näin merkityt kuvat tulevat automaattisesti mukaan testikilpailuun.

kuvakisa

2 vastausta artikkeliin ”FB-kisakone

  1. jiitee

    Nettisivuille pyrkii tulemaan tällä hetkellä todella paljon spammiviesteja. Kommentointiin on nyt lisätty kysymys, jolla pyritään erottamaan ihmiset spammiroboteista. Vastaaminen onnistuu ihan kansakoulun biologian pohjalta.

  2. jiitee

    Kahdessa vuorokaudessa tähän roskapostiseulaan on jäänyt kiinni n. 2200 asiatonta kommentin yrittäjää. Vertailun vuoksi koko nettisivulta löytyy n. 6500 oikeaa kommenttia kuuden vuoden ajalta.

    Sellainen ongelma tuossa on, että sisään kirjauduttuaan ei pääse kirjoittamaan kommenttia ollenkaan. Etsitään tähän joku ratkaisu. Siihen saakka kannattaa ensin kirjata itsensä ulos ennen kommentointia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *