6 vastausta artikkeliin ”Vuosi tähtitaivasta

 1. VilleM Artikkelin kirjoittaja

  Pikkuisen speksejä Orionista ja Andromedasta. Andromeda on siis pinottu 3min valotuksista, yhteensä joku 45min. ja Orion on 18min yksittäisvalotus. Pikkuhiljaa alkaa tämäkin homma luonnistua, Jannen suosiollisella avustuksella!

  -Ville

 2. Ilkka Kokkonen

  No jo vain alkaa luonnistumaan, huh huh! Tällaista settiä esittelee kaveri, joka kaksi vuotta sitten oli kuvaamisessaan vielä täysin alkeissa. Ville on sikai…siikailuille antanut kovasti tunnustusta uransa kehitykselle, ja varmasti toinen hyvä koulu oman opinahjonsa rinnalla on seurasysteemi ollutkin. Mutta täytyy sanoa, että on myös nuoren miehen oma ahkeruus ja into ollut sitä luokkaa, että pakkohan siinä on kehittyä. Silti tämä kehityksen vauhti on ollut minulle aina myönteisen ihmettelyn aihe!

  En nyt valitettavasti jouda tarkemmin sarjaa kommentoimaan, mutta paljon kertonee se, että tsekkasin kaikkien kuvien reuna-alueet melko tarkasti, ja mitään huomautettavaa en löytänyt. Yksi ihan pieni parannusajatus käväisi mielessä, mutta senkin hylkäsin tästä kommentista. Sommittelupuolihan Villellä on ollut jo pitkään näissä aiheissa täysin hanskassa. On todella nautittavaa katseltavaa, kiitos Ville!

 3. VilleM

  Kyllä voisin väittää, että puolet kaikesta valokuvaukseen liittyvästä on tullut seuran kautta. Tähtikuvauksesta etenkin, sillä se on sen verran spesifiä hommaa ettei taida pystyä kovin monessa paikassa tuota opiskelemaan. Tekemällä oppii!

  Tuota Andromedaa pitää vielä yrittää uudestaan, koska se mielestäni vähän keskellä. Onhan tuossa elinikä aikaa. :)

  -Ville

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *