Teleobjektiivi

tamron-sp150-600mm-1cd4c90e_orig[1]Tamron 150-600mm f/5-6,3. Muutamia hyviä ominaisuuksia. Tässä on kuvanvakaaja, sääsuojaus, uuden teknologian linssipinnoite sekä nopeampi ja täsmällisempi automaattitarkennus, kuin muissa vastaavan hintaluokan objektiiveissa. Ja ne tärkeät asiat, paino on hitusen alla 2kg ja hinta 1095€. Laadukkaalta vaikuttava peli. Ainakin itse kiinnostuisin tästä superteleobjektiivista, jos en telelinssiä olisi jo hankkinut. Nettihaulla lisää infoa ja testikuvia.

Yksi vastaus artikkeliin ”Teleobjektiivi

  1. VilleM

    Siinäpä on kakkula joka on hyvin lupaava verme! Aluksi itselleni tuli mieleen valovoiman puute, mutta kun suhteuttaa polttoväliin, niin 300mm f/2.8 + 2x jatke on vain 1/3 aukon valovoimaisempi. Aika pieni ero kun ottaa huomioon myös hinnan.

    Pitäisi joku kerta marssia Rahalaan ja testata, jos piirtää hyvin ja tarkennus ei ole liian hidas niin voisi harkita.

    -Ville

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *