5 vastausta artikkeliin ”Jonh Teere

 1. MarkkuU

  Luin kuvaussessiojutun linkistä. Hyvin on kojukuvaus uudesta kojusta lähtenyt käyntiin. Maanrajamatala kuvakulma toimii ja ekan kuvan lisukkeena oleva rohkea sommittelu tekee kuvasta oikein persoonallisen. Vielä näyttäisi soidinkiihko olevan hakusessa mustilla linnuilla näin varhaisessa kevätvaiheessa aikaisesta kevääntulosta huolimatta. Pitkä polttoväli nostaa linnut hyvin irti taustasta. Joutsenten laulukuoro on niin ikään mainio toimintakuva. Jos arvotetaan kaksi herkullisinta otosta, ne ovat minulle eka ja vika kuva.

 2. VilleM Artikkelin kirjoittaja

  Kiitos!

  Itseäni jäi tuo viimeinen joutsenkuva harmittamaan, kun pilvet meni sotkemaan hyvän vastavalon, silloin olisi saanut vielä hyvät hengityshöyryt kuvaan.
  Nämä kuvatukset löytyvät muuten tämän päivän Savon Sanomien etusivulta, jos paperiversiota haluaa hypistellä.

  -Ville

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *