5 vastausta artikkeliin ”Vuoden paras Pohjois-Savolainen kuva -kisa

 1. jiitee

  Kyseessähän oli siis tämä kilpailu.

  Kieltämättä aika sekavaksi meni tämän kisan järjestelyt. Sama kisa taisi esiintyä ainakin kolmella eri nimellä eri vaiheissa. Äkkiä katsoen vähintään 3/4 osallistujista tuli järjestävästä seurasta, vaikka kisassa ilmeisesti oli mukana kahdeksan seuraa loppujen lopuksi.

  Omasta mielestäni yleensä kaikenlaiset kilpailut ovat ihan mukavia. Tässä kannattaa kyllä hieman hioa käytäntöjä mikäli vastaavaa joku seura järjestää jatkossa.

 2. ilkkak

  Joopa joo, huoh…into tosiaan loppui lyhyeen tässä vouhakassa! On se tosiaan niin, että jos halutaan kahdeksan seuran toimiva kilpailu aikaan, niin suunnittelun ja yhteisen sopimisen taso täytyy olla ihan eri tasolla kuin tässä viritelmässä. Annoin naapuriin aika napakkaa (joskin varmasti oikeutettua) palautetta, siellä saattaa jollakin jopa hieman nenässä hernettä pullottaa. Mutta ehkä tätäkin kokemusta tarvittiin…ehkä…jossakin…huoh…

 3. MarkkuU

  No, tekevälle sattuu ensimmäisellä kerralla. Minusta ihan mukava tsemppailu eikä tuo maksanut mitään ladata pari omaa fotoaan maakunnan muiden fotareiden pisteytettäväksi. Positiivista, että joku on jaksanut väsätä tällaisenkin kisailuvirityksen, joten kumarrusta ja pokkausta Kuopion suuntaan kaikesta huolimatta.

  Kisakimarassa oli mukana paljon hienoja kuvia. Hartikaisen voittajakuva oli kyllä minustakin kasan ehdoton kingi, fanitin kuvaa ihan sikana. Vaikka kuvan tausta oli hieman levoton, niin olihan se mahtava potretti. Valot, sommittelu, yhtenäinen värimaailma, tarina, hersyttävä huumori. Kyllä siinä oli esillä se kuuluisa decisive moment, nappi oli napsahtanut oikealla hetkellä.

 4. VilleM

  Juu ehdottomasti positiivinen juttu että näitä ylipäätään järjestetään. Saadaan seurojen jäsenet aktivoitumaan ja tuomaan kuviaan esille, pelkästään omalla kovalevyllä ne eivät hyödytä ketään.

  Mutta jatkoa (ja palkokasveja) ajatellen petraamista on melko paljon että saadaan systeemi pelittämään paremmin. Flickr on hyvä pohja, mutta epäkäytännöllinen niille jotka eivät sitä halua muuten kuin yhtä kisaa varten käyttää.
  Totta puhuen en itsekkään olisi kehdannut osallistua ellei minulla olisi jo Flickrissä tiliä, minulle Flickr on lähinnä sähköinen ”luonnoskirja” jonne voi tunkea kaiken sonnan mitä tulee näpsittyä.

  -Ville

 5. MarkkuU

  Itekin eka kerran kisan myötä Flickrissä, jossa mulla vain ne kolme kisakuvaa ja tuskinpa tulen kuvieni osalta palvelua muutoin käyttämään. Heleppoo sinne oli mennä ja kuvansa sinne viskata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *