Piirikisatuloksia: SiiKa ykkönen!

”Poika” haettiin siis taas kotiin. Voittomme tuli tällä kerralla 25 näyttelyhyväksynnällä, joista siis 25 pistettä. Iisalmen Kameraseura oli toisena 18 pisteellä, Varkauden Kameraseura kolmantena 9 pisteellä, Kuopion Kameraseura neljäntenä 8 pisteellä ja Sisä-Savon Kameraseura viidentenä 4 pisteellä. Keiteleen Kameraseurasta ei tainnut osallistumista tällä kertaa olla.

Meiltä saalisti pisteitä peräti 15 eri kuvaajaa, mikä on hieno osoitus tasaisen kovasta tasostamme. Printtisarjassa Tiirikaisen Jarkko sai kaksi kuvaa läpi, muut kymmenen pisteentuojaa kukin yhden. Heijastettavien sarjassa tuli meille 13 hyväksyntää, joista minulle kolme. Kaksi pistettä tuli heijastettavissa Ulvisen Jannelle, Markkasen Ilkalle, Hynysen Juhanille sekä Ukkosen Markulle. Minulta hyväksyttiin koko näyttelyyn neljä kuvaa, yksi printti ja nuo kolme heijastettavaa. Näillä pisteillä tuli jaettu parhaan kuvaajan palkinto yhdessä IKS:n Pekka Eskelisen kanssa. Parhaan kuvan palkinto meni IKS:n Ilpo Rytköselle. Kunniamaininnat menivät tällä kertaa muihin seuroihin. Laitan alle kommenttiin tarkemmin meidän pisteistämme.

YouTubessa löytyy hyvin tehty esitys tuomaroinnista ja tuloksista, kannattaa katsoa: Linkki

Voittopokaalin pokkaus "Poika" lähdössä kotiin!