5 vastausta artikkeliin ”Näpsyjä…

 1. Tero Pelkonen

  Komeita ja monipuolisia otoksia taas Villeltä! Kyllä on kaverilla silmää sommittelulle, yksityiskohdille ja kaikenlaiselle kikkailulle. Erityisesti maisemakuvat miellyttävät kolmiulotteisuudellaan. Eri tasoelementit =(etuala, keskiosa, horisontti, tausta/taivasosuus) ovat sommiteltu kuva-alalle tasapainoisesti. Mihinkään kohdin maisemakuvaa ei jää liikaa tyhjää TASAISTA tilaa. Vaan tila täytetään heijastuksilla, pilvillä, etualan kivillä/ruohonkorsilla jne… Kiitokset tästä kuvasarjasta!

 2. janne

  Panoraamassa kannattaa horisontti jättää kulkemaan projektion keskikohdan läpi, muuten nuo pyöriteltävät (ja muut uudelleenprojisoidut) näkymät muuttuvat käyristyneiksi.

 3. VilleM

  Juu niin tekee, mutta itse kuvailen noita lähinnä sen varsinaisen kuvan takia, jolloin horisontin jättäminen keskelle ei toimi sommittelullisesti. Monestikkaan ei ole aikaa kuvata kahta panoraamaa, tai no. Voisihan sitä rajata toiselta puolen pois.

  -Ville

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *