Juhlanäyttelyehdokkaiden lähetys 1.11. mennessä!

Kuvat Siikan 30v -juhlanäyttelyä varten lähetetään osoitteessa: http://siika.kuvat.fi/kuvat/Näyttely30v  Tarvittava salasana on tullut Jarkolta sähköpostissa. Salasana lähetetään vielä uudestaan, varmuuden vuoksi, jos edellinen posti olisi päässyt häviämään.
Kuvat.fi:n sivulla on linkki ”Lähetä tiedostoja”. Klikkaa sitä ja valitse tiedostot koneeltasi.
Kuvat tulee lähettää alkuperäisellä resoluutiollaan, koska näitä tiedostoja käytetään suoraan näyttelyvedosten tulostukseen. Kuvatiedoston pidemmän sivun tulisi olla vähintään 3000px. Mielellään kuitenkin enemmän.
Tiedostot tulee nimetä ennen lähettämistä muotoon Etunimi_Sukunimi.Kuvannimi.jpg. Esim. Keijo_Kuvaaja.Istuva_kissa.jpg. Kuvat tulee lähettää viimeistään perjantaina, 1.11.2013.

Näyttelyyn tarjotut kuvat arvostellaan kuvat.fi -palvelussa ajalla 2.11. – 8.11. Kuville annetaan pisteitä ”tähtien” muodossa, 0-5p/kuva. Olisi toivottavaa, että mahdollisimman moni arvostelee kuvat (ja jos arvostelee, niin sitten mielellään ihan kaikki). Palvelussa on myös mahdollista kirjoittaa kuviin kommentteja näyttelyyn liittyen. Eniten pisteitä keränneet kuvat otetaan mukaan lopulliseen näyttelyjurytukseen.

Arvostelussa huomioitavaa: 1.) Omaa kuvaa ei arvostella. 2.) Arvostele kukin kuva vain yhden kerran. 3:) Arvostele kaikki ehdokaskuvat!