Erilaisia karhukuvia

Kävimme toissapäivänä/eilen Mustosen Hannun kanssa Viiksimossa petokuvausta harrastamassa. Tuurit ja viuhkat eivät sattuneet parhaalla tavalla kohdallemme, sillä ahmat (susista puhumattakaan) eivät paikalla tällä kertaa näyttäytyneet ja karhutkin tulivat vähien valojen aikaan. Suurimman osan ajasta ne olivatkin edessämme juuri yön pimeimpinä aikoina. Ensiajatus oli, että pitäkööt tunkkinsa, mutta sitten tuumin ottaa hieman erilaisia kuvia tällä kertaa. Oli niin pimeää, että käsin tarkentamisen osuvuus oli jokseenkin tuurin peliä, joten otin tarkennukset huolettomasti ”sinne päin”. Osan ”tarkensin” tarkoituksella ohi, että blurria tuli joka tavalla, sekä liikkeestä että tarkennuksesta. ISO-arvoja vaihtelin surutta 1600-6400. Tässäpä muutama esimerkki karhujen yötunnelmista:

Pikkukoivu suon reunassa Sitting in the darkness Liikettä yössä Liikettä yössä Saanko luvan? Yösyönnillä Yössä yksin Ja taas mennään! Karhu ja rentun ruusut Korpin aamulento