4 vastausta artikkeliin ”Eläväfossiili

 1. MarkkuU

  Kolmosen ja nelosen skorpionikorennot nousevat setin kärkeen. Aukkoa pienentämällä olisi varmaankin saanut otuksen kroppaa pitemmältäkin matkalta teräväksi ja tausta olisi silti varmaankin pysynyt lähes yhtä rauhallisena, nythän tausta on tosi hyvin blurrautunut. Vai oliko tarkoitus syystä tai toisesta korostaa otuksen päätä, joka noissa kuvissa korostuu terävänä? Samaten kakkosessa olisi aukon pienentäminen varmaankin tuonut otusta kokonaisuudessaan terävämmin esille. Vitosessa ja kutosessa tausta on levottomampi kuin kolmosessa ja nelosessa. Tykkään enemmän noista värikylläisemmistä versioista.

 2. JuusoJ

  Kiitos palautteesta! Olisihan se aukko voinnut olla pienempi. Kiinnitin kuvaamisessa päähän enemmän tarkkaavaisuuttani. Onneksi noita eläviäfossiileja, skorpionikorentoja, näkyy mökillä joka viikko. :)

 3. Tero Pelkonen

  Kumpi on parempi raw vai jpg? En minä tiedä.
  Onko otuksen silmä tarkka?
  Nämä on näitä ikuisuusongelmia riittävän terävyyden ja taustan hallinnan välillä. Näissä on onnistuttu kohtalaisen hienosti. Näissä kuvasarjan viimeisimmissä erityisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *