Kuvausretki

Lintukuvausretki

Lähde kuvausretkelle Leppävirran Konnukselle lauantaina 16.3. Lähtö kimppakyydein Kuopion linja-autoaseman parkkipaikalta klo 9.00. Paluu samaan paikkaan viimeistään klo 16.00. Paikalle voi tietenkin tulla myös omalla kyydillä ja omalla aikataululla. Kyseessä on lintuyhdistys Kuikan jo perinteeksi muodostunut kevät-talven kuvausretki. Mukaan ovat tervetulleita kaikki luonto-ja lintukuvauksesta kiinnostuneet. Retkellä on mukana jo pitkään harrastaneita, aloittelijoita ja kaikenikäisiä. Mukaan lämmintä vaatetta ja evästä, paikalla on nuotio ja makkaranpaisto mahdollisuus. Tervetuloa porukkaan tutustumaan toisiin, keskustelemaan kuvausvälineistä/valokuvaamisesta sekä tietenkin kuvaamaan.

Tiedustelut ja kimppakyyteihin ilmottautumiset: Mikko Pärssinen p. 040-967 4008

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *