4 vastausta artikkeliin ”Muutama tikka kuva P-Savosta ja varpushaukka

 1. Ilkka Kokkonen

  Tuo actionkuva on tietysti sarjan paras, tykkään kovasti! Muut ovat perusvarmaa toteutusta ilman ongelmia. Harmi vain, kun varpushaukan pää on oksan väärällä puolella!

 2. Tero Pelkonen

  Käpytikkakuvassa on symmetriaa ja mukava tilanne! Niinkuin Ilkka K mainitsi myös, niin muut näistä ovat hienosti hanskattua, asiaansa perehtyneen/osaavan lintukuvaajan tuotosta. Hyvää jälkeä!

 3. VilleM

  Toinen ja toiseksi viimeinen ovat mielestäni näistä parhaat. Harmi kun tuon haukan pää on tosiaankin ”väärällä” puolella. Mutta silti kivan näköistä! :)

  -Ville

 4. MarkkuU

  Kyl toi valkoselkätikka pitäisi nimetä koivutikaksi, mitä tämäkin kuvasetti todistaa. Terävää ja kontrastikasta jälkeä kautta linjan. Taas kaipailisin mm. kuviin 5 ja 6 normaaliformaattisia pystyrajauksia, minusta tikan asennot ja pystyt puurakenteet rytmittyisivät keskenään jämäkemmin. Mutta ovat hyviä fotoja esitetyssäkin muodossa. Minunkin katsannossa tuo ykkösen toimintakuva melskaavasta käpytikkapariskunnasta on the best. Liekö kyseessä keväiset ensitreffit ja herra tapaamisesta myöhässä, kun kuvan naaras näyttää jotenkin moittivalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *