2 vastausta artikkeliin ”Puijon-torni 50v. Myöhäiset onnittelut

  1. Tero Pelkonen

    Hienot näkymät ekassa! Jotenkin niin tasapainoinen kuva. En voi lakata ihastelemasta tätä karmiininpunaista taviokuurnaa. On se niin komea lintu ja kuva on tarkka kuin mikä! Voi mennä pitkä aika taas, kun näitä täällä etelässä näkee näin runsaasti seuraavan kerran. Ehkä 10-15 vuotta tai enemmän.

  2. MarkkuU

    Ykkösessä on komeana kehyksenä mäkialueen tykkypuut. Puijonlaakson suunnalta tornin kuvakumppaniksi tunkevat väkisinkin laskettelurinne ja hyppyrimäet häiritsemään hieman tunnelmaa. Noista häiriköistä huolimatta tykkään kolmoskuvasta kovasti. Siinä synttärisankari seisoo sumupilviin ja Kuun hämyvaloon verhoutuneena kukkulan kinginä. Nuo teknovalotkin sopivat nyt asiaan ja hyppyrimäetkin himmenevät sopivasti etualan hämärään. Toimisikohan kuva vieläkin tehokkaammin formaattimuodossa pystyrajauksella? Kuurna on viimeisessä kuvassa kyllä ”razorsharp”. Jotenkin epäsiisteyden vertauskuvia noi kuurnat nokan pieluksien mössöineen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *