Piirikisanäyttely

Eilen pystytettiin piirikisanäyttely Siilinjärven kirjaston näyttelytilaan, Artsiin. Paikalla oli kymmenen talkoolaista, joten tuskan hikeä ei taaskaan tarvinnut vuodattaa. Joudettiin välillä käymään talkookahvillakin Akuliinassa. Oli siinä kuitenkin monenlaista hommaa useiksi tunneiksi, ennen kuin kaikki kuvat seinillä sopivilla paikoilla riippuivat. Noista kolmestakymmenestä kuvasta seitsemäntoista on siikalaisilta. Tiistaina yritän saada paikallisesta Mustasta Pörssistä lainaksi TV:n Artsiin, että myös heijastettavat kuvat saataisiin näyttelyyn mukaan.Käykäähän kaikki hyvä näyttely katsomassa! Ja kovasti kiitoksia kaikille ahkerille talkoolaisille!

Siilinjärven Mustan Pörssin johtaja oli halukas yhteistyöhön, ja antoi 27 tuuman television lainaan. Virittelin sen Artsiin, ja nyt USB-tikun kautta näkyy nonstoppina myös heijastettavien kuvien sarja.