7 vastausta artikkeliin ”Pakkasen puremat talventörröttäjät

  1. Tero Pelkonen

    Kiitokset kommenteista hyvät toverit! Alunperinhän oli tarkoitus lähteä tuolloin pakkasten aikaan makroilemaan tai erityisesti etsimään lumisia detaljeja. Mutta ei oikein silmään sattunut sopivaa kohdetta moiseen tarkoitukseen. Nämä yksityiskohtaiset lumiset valo-ja varjosysteemiaiheet taitavatkin olla nykyisin suosikki kuvausaiheitani. Tälläkertaa tulikin vähän laajempia näkymiä ja kuvattua. Mutta edes jotakin dokumenttiä syntyi, kun yleensä ei tule yhtään kuvaa otettua. Tai korkeintaan kaksi huonoa kuvaa. Kamera on yleensä vain mukana…repussa.

  2. JuusoJ

    Vaikka Ville sitä Simäsuota tarjoskin, myös minä arvelin kuvien näkymän olevan sieltä. Tutut maisemat. Erityisesti neljäs kuva paljastaa alueen hyvin. :)

  3. MarkkuU

    Taitavasti hyödynnetty vastavaloa. Valo piirtää kauniisti talviset muodot esiin ja samalla valo-varjo-vuorottelu luo kuviin syvyysvaikutelmat. Komeaa lumikuorrutusmaisemaa voi näköjään keksiä myös joutomailta. Ykkösen urpiainen toimii mielestäni näppäränä kuvaan imaisevana kiintopisteenä ja kolmosessa värikäs tikli on kuin joulukoriste yksivärisessä lumimaisemassa. Kuutoskuvassa on nautittavaa vastavalohahmottelua ja tiklikuvan ohella ko. kuva pureutuu tehokkaimmin mieleeni tämän talvisarjan kuvista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *