Pohjois-Savon kameraseurojen piirikilpailut 2012

Laukaistaanpa liikkeelle tämän vuoden piirikisaponnistukset!
Etsikää nyt reilun viikon aikana kuvavarastostanne mieleistänne parhaimmistoa, n. 20 kuvaa. Seuraava kuvankatseluilta, sunnuntaina 12.8. klo 17 alkaen, pyhitetäänkin sitten kisakuvien jurytukseen. Periaate on, että jokaiselta hyväksytään mukaan tulostettavien sarjaan ainakin yksi kuva (max. neljä) ja heijastettavien sarjaan neljä kuvaa.
Mitään muuta rajoitustahan kuvaehdokkaalle ei ole, kuin että kuva ei saa olla aikaisemmin hyväksytty piirikisanäyttelyyn.
Jos jostain syystä 12.8. et Semppikselle mukaan pääse, niin toimita ehdottomasti kuvaehdokkaasi muistitikulla tai CD-levyllä sinne jonkun kaverin mukana.
Seuraavalla viikolla (vko 33) valitut kuvat ladataan netin kautta (ohjeet tulevat sivuillemme) Tiirikaisen Jarkon hoiviin, ja Jarkko toimittaa ne tulostukseen, esim. Fotonettiin.
Ilmeisesti viikonlopulla 25. – 26.8. on sitten kuvien pohjustustalkoot. Järjestäjillä Kuopion Kameraseurassa kuvat pitää olla 3.9.
Laitan alle kommenttina piirikilpailujen säännöt. Nimetkääpä muuten kisakuvaehdokkaanne heti Semppikselle kuten säännöissä ohjeistetaan (siis kuten sarjan B digitaaliset kuvatiedostot), tämä helpottaa jatkoa. Antakaa kuvien kuitenkin olla täysresoluutioisina.
Neljästä viimeisestä piirikisasta SiiKa on voittanut kolme (2008, 2009 ja 2011), viime vuonnahan voitto tuli suorastaan murskaavasti. Tämä on seurausta aktiivisuudestamme sekä kuvaajiemme tasosta. Pidetään lippu korkealla tänäkin vuonna ja yritetään jatkaa voittoisalla linjalla!