7 vastausta artikkeliin ”Digifotomaratonista…

 1. jiitee

  Toista samannimistä ei pitäisi täällä suunnalla olla, joten enköhän se minä ole. Kiitokset onnitteluista! SiiKasta mukana olivat lisäkseni Ilkka Kokkonen, sekä Ville Miettinen. Ilkka oli siis kuudes ja Ville oli nuorten sarjassa toisena. Onnittelut molemmille minunkin puolestani!

  Kisassa olikin tänä vuonna paljon osallistujia. Ja tuloslistakin näyttää olevan todella tasainen. Kuusi ensimmäistä palkittua oli viiden pisteen sisällä toisistaan.Ilkkakin on siis periaatteessa jaetulla nelossijalla. Sivulla sanotaan että saman pistemäärän saaneiden keskinäinen järjestys on arvottu.

  http://www.kuopionkameraseura.org/p/digifotomaraton.html

 2. Ilkka Kokkonen

  Joopa, yllättävänkin laajalle olivat pisteet levinneet, mutta kun osanottajia on tuonkin verran (33), niin toisaalta ihan järkeen käypää. Kisan voitti leppävirtalainen nainen, jolla ei ollut edes omaa järkkäriä, joten siinä mielessä myös meni ykköspalkinto sopivaan osoitteeseen.
  Jarkon kanssa oltiin siis pisteen päässä, ja minä taas perässä (Jarkkohan voitti viime vuonna). Jaettu nelossija on kilpailullisesti oikea termi, palkintojen takia sijat arvottiin samoilla piteillä olijoiden kesken. Siinä minulla kävi sitten huono tsäkä, ja näin palkinto jäi vaatimattomammaksi.
  Tämän kisan järjestämisestä täytyy kyllä antaa Kuopion kameraseuralle täysi tunnustus! Hyvä perinne jatkukoon!

 3. VilleM

  Ohhoh, vai että toisena, en olisi ikinä uskonut, että saan toisen sijan, ainakaan näin ensikertalaisena. Shokki tieto. O___O”

  Mukavaa oli joka tapauksessa. :)

 4. VilleM

  Asiasta perunaan, kun noissa lappusissa jotka sain digifotomaratonilta, ei lue ollenkaan, että missä se palkintojen jako on. Kuopion kameraseuran sivuillakaan ei näy mitään infoa… Onko kellään tietoa asiasta?

 5. TeroP

  Onnittelut Jarkolle ja toisillekin! No lähellä oli Ilkan osuus, pisteen päässä. Itse myös kritisoisin tuota saman pistemäärän saaneiden sijoittumisarvontaa. Se on tavallaan epäreilu. Mutta palkintojen takia näin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *