Akkukhavake myynnissä

Iski kevätsiivousinto, vaan ei mennyt ohi ja komero tyhjeni pikavauhtia. Takaosasta löytyi iso pahviloota, jossa oli takavuosina ostamani 30D:n tyhjät laatikot, joista yksi oli kummallisen painava. BG-E2-kirjainnumeroyhdistelmä kertoi, että sisällä on iskemätön akkukahva, jota en kertakaikkiaan tarvinnut. Unohtunut sinne, pahkeinen, vaikka piti aikanaan pois myydä. Niin, että kuka tarvitsee? Sopii ainakin Canonin 20 D ja 30 D -runkoihin, jos sellaisia vielä on kellä käytössä.

Myydään tarjouksen perusteella. 0400-279926 / Ulla

Yksi vastaus artikkeliin ”Akkukhavake myynnissä

  1. HeikkiP

    Heipsan,
    ja näyttäisi tuo käyvän jopa minun 40D-kameraankin. Pitänee testata, vaikka en ole kyllä juurikaan kaivannut kahvaa – niin kuin et sinäkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *