Auringonlaskua, kuutamoa ja revontulia

Operoin parina iltana Koivusaaren suunnassa. Kuvailin auringonlaskua, kuutamoa ja satuinpa sopivaan paikkaan, kun ne torstain revontulitukset syttyivät kymmenen jälkeen. Nämä olivatkin ensimmäiset revontulikuvat minun kameraani. Valitettavasti näytelmä oli tuolloin hyvin lyhytaikainen, ja valitettavasti perjantain kovasti varotellut tulet jäivät sitten kovin vaisuiksi, vaikka pitempään kestivätkin. Torstaina harmitti, kun kuutamokuvauksessa oli vain 24-millinen maksimikuvakulma käytössä, kotiin jäänyt 12-24mm:n putki olisi ollut tarpeen, kun melkein puoli taivasta oli parhaimmillaan tulilla.

Auringonlaskua Koivusaaressa Auringonlaskua Koivusaaressa Kuutamoa Koivusaaressa Kuutamoa Koivusaaressa Kuutamoa Koivusaaressa Revontulia Revontulia RevontuliaRevontulia Auringonlaskua perjantaina Auringonlaskun hetkiä perjantaina Auringonlaskun jälkeen Iltahämärää Koivusaaressa Iltahämärää Koivusaaressa Kuu nousee Kuu nousee Kuutamon varjot