7 vastausta artikkeliin ”Revontulia Oinosenmäellä

 1. Matti Artikkelin kirjoittaja

  Ei näytä kuvien julkaisu onnistuvan. ”Insert into post” -toiminta jotenkin jää jumiin. Kuvat siirtyvät media galleriaan, mutta niitä ei saa julkaistua.

 2. HannuM

  Sinulla revontulien kuvaus onnistui todella hienosti. Olen itse kytännyt samaisia tulia Enontekiöllä jo neljänä yönä. Joka ilta kuuden maissa taivas on vetäytynyt pilveen. Eipä ole onnistuneet kuvaukset.

 3. janne

  Hyvältä näyttää, sopivan ’aavemaisia’ nuo reposet, varsinkin ensimmäisessä kuvassa. Tilasin muuten itselleni semmoiset silkkiset alushansikkaat eBaysta, nyt ei pitäisi enää sormien jäätyä yhtä helposti :p

 4. Ilkka Kokkonen

  Minä suunnittelin ennen joulua yhdessä turkisasusteammattilaisen (oli myymässä tuotteitaan Päivärannan sittarin aulassa) kanssa kovan pakkaskelin kuvauskäsineet. Hän valmisti ne ja lähetti sitten minulle postiennakolla. Ne ovat lammasnahkarukkaset (kunnolla isot), ja oikeaan rukkaseen on tehty aukko, josta voi työntää etusormen laukaisuhommiin. Ja lisäksi etusormelle on tehty ohuemmasta lammasturkiksesta oma, rukkasesta irtonainen ”tuppi”, että sormea voi pitää ulkona pidempäänkin. Vielä en ole viritelmää käytännössä testannut, mutta uskoisin, että se tulee toimimaan!

 5. MarkkuU

  Hienot kuvat ja yöllisen pakkasmaiseman lumipuut vielä korostavat revontuli- ja tähtitaivastunnelmaa. Aidot värisävyt. Kolmosen revontulikaari kiemurtelee erityisen juhlallisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *