5 vastausta artikkeliin ”Muistoja kesästä

 1. Tapsa

  Juuri tällaista ja noita Saaran kuvia minä tarkoitan. Persoonallisia, elämänmakuisia kuvia joista kaikki pitävät sisällään tarinan.
  Hyvin sommiteltua kamaa, paljon kertovia yksityiskohtia.

 2. ilkkak

  Waude wau, näistä tykkään!
  Ykkösessä mukava yleisnäkymä leppoisasta, kiireettömästä elämän tilanteesta, kakkosessa tarkentavaa kerrontaa hetkestä! Kakkosessa pienenä korjauskohteena näkisin, että kameraa olisi saanut liikauttaa rajatessa hieman vasemmalle, että ongen kärki ei olisi mennyt ihan noin lähellä kuvan reunaa.
  Kolmosesta täytyy heti ensimmäiseksi todeta, että taitaa olla ensimmäinen näkemäni kuva, jossa roskis ei näkymää heikennä, vaan olisiko juuri toisin päin! On taiteellinen kuva, tykkään todella paljon ja sanoisin, että kilpailuainesta tässä löytyy.
  Onko tuo kolmonen muuten otettu lasin läpi sisältä, kun sadevesi valuu ikkunan pinnassa ulkona?

 3. mirjaliisa

  Kyllä, kolmos kuva on otettu junan ikkunan läpi. Itseasiassa minulla on toinen kuva, jossa sade himmentää roskiksen, mutta mielestäni tämä kuva toimi paremmin, jotenkin tuo roskis on niin” ryhdikäs”.
  Kakkoskuva on nopea näpsy, koska tuon miehen kalakaveri jo huomasi minut, piti heti toimia, ettei tilanne mene ohi.

 4. TeroP

  Hienoja ovat sekä teknisesti, että taiteellisesti!! Kyllä on Mialla näkemystä, täytyy sanoa. Nämä ovat ajattoman klassisia valokuvia, joissa on aina sitä jotakin ja kestävät myös aikaa. Joskushan vahvuus voi olla myös toisinpäin. Ykköskuvan sommittelu on minusta täydellinen! Sadekuva on yksinkertaisesti vaan niin upea, kaikki kohdallaan…valot ja värit. Ei voi kuin ihastella!

 5. MarkkuU

  Ykkösessä on paljon katseltavaa. Kuvasta tulee jotenkin mieleen, että Simson on miehelle kuin Tapio Rautavaaran laulun korttipakkaraamattu laulun tarinan miehelle. Katseeni kiintyi erityisesti mopon satulan aamiaispöytään. Kuvaustaso ja sommittelu ovat mielestäni onnistuneet. Kolmoskuva on kaikkineen uberhyvä, epätavallinen ja katseen vangitseva. Tuon kuvan optiikalle ei Jarkko T:n diaprojektorioptiikka kyllä pärjää :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *