Uusi tulokas

Hei! Olen saanut kunnian olla 50. jäsen täällä ja ihan vihreä koko hommassa 😀 Olen ihan pihalla tämän sivuston toiminnasta, enkä tiedä tuleeko tämä viestikään perille  – tai edes oikeaan paikkaan. Pitää nyt kuitenkin kokeilla, edes tekstin muodossa täällä säheltämistä 😀 Kuvien lataaminen onkin sitten oma taistonsa :/ enkä tiedä kehtaanko omia kuviani tänne laitella, kun täällä on niin upeita otoksia…

Ihanaa syksyä ja alkavaa talvea kaikille, yritän tässä opetella tätä 😀

Johanna

ps. mistä tää lähetetään???

15 vastausta artikkeliin ”Uusi tulokas

 1. jiitee

  Hienoa! Hyvinhän tuo onnistui. Tervetuloa.

  Sivuston yläreunasta löytyy ”Kuvaohjeet” linkki. Siellä on infoa että kuinka kuvia laitetaan mukaan kirjoituksiin.

 2. mirjaliisa

  Tervetuloa joukkoon!
  Ei me kaikki olla mestarikuvaajia, meitä alottelijoita on monta, mutta toivossa eletään, että tässä vielä kehitytään. Mutta on joukossa todellisia konkareita, jopa ammattilaisia, heistä voi oppia, mutta ei pidä edes yrittää verrata itseään ja heitä.Kehitytään vaan ihan omaa tahtia.

  Tuleppas ensi viikonloppuna tutustumaan porukkaan. Jos lauantain ryhmä on jo täynnä, kysy Ilkalta, niin sunnuntaina voit tulla kuitenkin. Siinä ryhmässä on tilaa isommallekin porukalle!

  Näillä sivuilla, kun katselet reilusti taaksepäin, on hyvät ohjeet kuvien lisäämiseksi.

 3. Ilkka Kokkonen

  Niin, ihan tuossa vieressä löytyy ”Kuvaohjeet”, kuten Jarkko jo opastikin. Sieltä huolellisesti katsellen, hitaasti kohta kohdalta perehtyen asia selvenee.

  HUOM: Pyysin Puustisen Heikkiä ottamaan lauantain koulutuksessa oman osionsa alkuun, että vaiheittain kuvien lähetyksen neuvoisi. Näin Heikki lupasi toimia! Että sinne vain sivistymään!

 4. JohannaH Artikkelin kirjoittaja

  Kiitos teille kovasti! Tässä hissukseen opettelen… en lupaa mitään tuosta lauantaista, katsotaan. Kun noita muuttuvia tekijöitä on niin paljon. Yritin saada tuota Suomi-versiota toimimaan, mutten ole ainakaan keksinyt, miten sen saisin käyttööni.

 5. HeikkiP

  Tervetuloa joukkoon!
  Kaikki me olemme joskus sen ensimmäisen kuvan ottaneet.

  Tuo Ilkan lupaus lauantaina sivistymisestä on kyllä hieman liikaa. Takkusin itse toista tuntia ja monta voimasanaa ennen kuin nuo piirikilpailun avajaiskuvat sain esille. Ohjeen luin vasta sen jälkeen.

 6. JohannaH Artikkelin kirjoittaja

  Kiitos kiitos teille :D!! Kuulostaapa lupaavalta noiden kuvien tänne laitto :O! Pitäis uskaltaa joku päivä, kun mieli on kuin lehmällä, kokeilemaan noiden kuvien kanssa pelleilyä…

 7. Henni

  Teretulemast minunkin puolesta! Voin yhtyä MirjaLiisan aiempiin kommentteihin siitä, että on kiva saada tänne etenkin naisia mukaan! Ja kuvia ehdottomasti esille tänne, varsinkin jos ei satu ehtimään noihin live-juttuihin ja koulutuksiin mukaan!:)

 8. JohannaH Artikkelin kirjoittaja

  Kiitos Henni 😀

  Mulla on ihan eri näkymä tuolla sivustollani, kuin mitä noissa ohjeissa on. Täytyy yrittää vaan soveltaa niitä nyt jotenkin, jos tämän päivän aikana saisin jonkun kuvan laitettua… saas nähdä minkälaista sähellystä siitä tulee…

 9. JohannaH Artikkelin kirjoittaja

  Tuota… kokeilin liittää tänne yhden kuvan. Se meni jonnekin media libraryyn, enkä saa sitä eteenpäin minnekään… miten ihmeessä saan sen tänne??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *