10 vastausta artikkeliin ”Lisää kokeilua…

 1. JohannaH Artikkelin kirjoittaja

  Jesss, se onnistui!! Rehellisesti sanottuna, nuo ensimmäiset kuvat liitin tänne ilman mitään kirjallisia ohjeita, kunhan seikkailin ja kokeilin. Hullu painelee kaikenlaisia nappuloita, eikä tiedä mitä niistä tapahtuu….

 2. TeroP

  Hienoja, hyvin ajateltuja ja sommiteltuja henkilökuvia. Syksyteema upeine väreineen on sisällytetty kuviin taidokkaasti.

  Hyvinhän se onnistui, sinä selvisit aika vähällä. Muistelen, että itselläni oli melko paljon vaikeuksia, kun ensimmäisiä kertoja yritin laittaa kuvia sivuille. Kuvien laitto onnistui melkein, mutta jokin meni aina pieleen kuitenkin. Soitin Ilkalle ja Ilkka neuvoi kuvien laittoa puhelimessa, minkä pystyi. Fiilis oli kuin sellaisesta takavuosien elokuvasta, jossa olen lentokoneen ohjaimissa ja lennonjohto neuvoo mitä nappuloita painetaan seuraavaksi, kun laskeudutaan kiitoradalle.

 3. JohannaH Artikkelin kirjoittaja

  Kiitos :D! Huomaan, että kun kuvaan käsipelillä, niin terävyys on monesti hakusessa, varsinkin kun olin noissa parissa ihan metsän siimeksessä kuvaamassa.

  Onhan tuo ollut seikkailemista, kun tuolla on noita linkkejä, tekstejä, painamis-mahdollisuuksia vaikka kuinka :) Mutta näemmä sitä on laskeuduttu tällekin kentälle!

 4. JohannaH Artikkelin kirjoittaja

  Kiitos 😀 Heh… en minä mikään d’Arc ole, mutta itsepäisesti kuvaan omalla tyylilläni, oli se sitten miten vääräoppista tahansa 😀

 5. JohannaH Artikkelin kirjoittaja

  Kivaa :D!! En siis ole yksin taistossani 😉 Ja kiitos molemmille!! Noita kakkoskuvan versioita on useampi, eri asennoissa ja eri suunnista.

 6. Ilkka Kokkonen

  Tuossa kakkoskuvassa on kyllä jotain mystisen mehevää meininkiä. Kauhuelokuvan tunnelmiinkin pääsee mielikuvitustaan käyttämällä…mielenkiintoinen kuva tosiaankin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *