5 vastausta artikkeliin ”Laajempia näkymiä aamusta iltaan vähemmällä syvyydellä

 1. Tapsa

  Maisemakuvissa on vahva syvyyden ja läsnäolon tunne, noihin kuviin on pitänyt paneutua. Tällaiset kuvat eivät synny roiskauttamalla.
  Pidän usvasta, aamuauringosta ja kuutamosta. Heijastukset ovat oma taiteenlajinsa, en vain jostakin syystä itse näe niitä.
  Kakkoskuvasta olisin karsinut pois tuon tyhjän taivaan, pääsisi herkkä valo paremmin oikeuksiinsa.

 2. henrye

  Oletpa ollut hienolla kelillä liikkeellä. Ja ilmeisen hereillä, sen verran kaunista jälkeä. En halua nimetä erillistä hyvää kuvaa, sillä pidän kaikista. Ykkösessä on vähistä elementeistä saatu paljon aikaan.

 3. TeroP Artikkelin kirjoittaja

  Kiitos kuvakommentoinneista! Tämä minun epämääräinen otsikkoni ”vähemmällä syvyydellä” tarkoitti, että näihin kuviin ei ole sommiteltu selkeää etualaa eikä muitakaan tasoja, jotka sitä syvyyttä/kolmiulotteisuutta parhaimmillan saavat aikaiseksi. Syvyyttä löytyy kyllä näistäkin kuvista, muttei ole sellaista eri tasojen ja kuvaelementtien kautta tapahtuvaa, katselijan katseen ohjaamista kuvaan.

 4. Ilkka Kokkonen

  Tällaisiin maisemanäkymiin jos olisi sommitellut jotain etualan elementtejä, niin huonompaan suuntaan se vain kuvia veisi. Oikein hyvää näin, oikein hyvää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *