Seuraavaksi piirikisarutistuksessa:

Semppiksellä oli porukkaa kiitettävästi, seitsemäntoista kisakuva-asioissa ja kaksi kyydittäjää. Lisäksi tikkuja oli viideltä poissa olevalta. Kun muutama hoitaa kuvansa vielä erityisjärjestelyin, niin kaikkiaan kuvia kisaan tulee olemaan n. 25:ltä kuvaajalta. Että hyvin meillä menee jälleen!

22.8. alkavalla viikolla (vko 34) sivullemme järjestetään lataussysteemi (tai linkki siihen), jonka kautta KAIKKI valitut kisakuvat siirretään Tiirikaisen Jarkon hoiviin. Tähän on aikaa viikko. Ripustettavien sarjan kuvat nimetään aloittaen sarjatunnuksella A, sitten alaviiva, sitten etunimi, alaviiva ja sukunimi, piste ja kuvan nimi, piste ja jpg. Esimerkin kera: A_keijo_kuvaaja.luonto.jpg

Heijastettavien sarjan (tunnus B) kuvien maksimikoko on 2500 px pisin sivu. Muistakaa tehdä koon säätö, ettei Jarkolle tule kohtuuttoman paljon hommaa tai kuvanne tule peräti hylätyiksi, jos Jarkko ei huomaisi väärää kokoa. Nimen alkuun näissä siis kirjoitetaan sarjatunnus B, sen jälkeen jatketaan samoin kuin yllä olevassa ohjeessa.

29.8. alkavalla viikolla (vko 35) kuvat tulostetaan. Pohjustustalkoot pidetään saman viikon lopulla, sunnuntaina 4.9. klo 16.00 Ahmon koululla. Laittakaahan tämä visusti kalentereihinne, sillä talkooväkeä tuolla tarvitaan ihan kunnolla!