Piirikisakuvien siirto

Osoite kuvien siirtämiselle on: http://www.siikary.fi/upload

Valitse kuinka monta kuvaa siirrät, ja mene eteenpäin. Älä lähetä kaikkia kerralla, vaikkapa pari kuvaa kerrallaan. Odota että saat kuittauksen siirron onnistumisesta jokaisesta kuvasta. Jos et saa kuittausta niin yritä uudelleen.

Kuvat nimetään seuraavasti

Sarja A, tulostettavat kuvat (full res kuvat):

A_kuvaajan_nimi.kuvannimi.jpg (esim. A_keijo_kuvaaja.kissa.jpg)

Sarja B, heijastettavat kuvat (rajattuina max 2500 pix pitkä sivu):

B_kuvaajan_nimi.kuvannimi.jpg (esim. B_keijo_kuvaaja.koira.jpg)

Älkää laittako skandinaavisia kirjaimia tiedostonimiin (åäö) vaan korvatkaa a:lla ja o:lla. (tähän mennessä lähetetyistä korjasin käsin nuo kirjaimet).

Muistakaa muuttaa B-sarjan kuvat oikeaan kokoon ennen lähetystä. Kuvan pitkä sivu saa olla max 2500 pikseliä!

24 vastausta artikkeliin ”Piirikisakuvien siirto

 1. phan

  Lightroomissa exporttausvaiheessa voi valita terävöityksen matta- tai kiiltävälle paperille. Kummalleko paperille kuvat on tarkoitus tehdä?

 2. phan

  Jep, voitko Jarkko vielä poistaa heijastettavista eilen 22.8 lähettämäni hornet- kuvan ja jätä sinne tänään lähetetty samanniminen tiukemmin rajattu versio.
  Kiitos.

 3. Juuso Jonninen

  Olin laittanut jo kuvien nimen yhteyteen ”.jpg”. Lähetettyäni kuvat ensimmäisen ”.jpg”:n perään tuli toinen ”.jpg”.
  Eihän se haittaa?

 4. jiitee

  Ulla: Tila oli tullut täyteen tuolla nettihotellissamme. Sen takia siirto ei ollut onnistunut. Voisitko siirtää kaikki uudestaan? Tein sinne nyt lisää tilaa.

  Pahoittelen ylimääräistä vaivaa.

 5. Henni

  No niin, eipä onnistunut kommelluksitta Macin kanssa näinkään yksinkertaiselta kuulostanut homma! Päänvaivaa tuotti kuvatiedostojen nimeäminen. B-sarja eli heijastettavat pitäisi olla oikein nimettyjä ja kootkin pitäisi olla ok.

  Mutta A-sarjassa kaikista kuvista jäi valitettavasti puuttumaan alusta kirjain A ja tuo .jpg tuli tuplana kuten jollain muullakin. Eli tiedostot ovat henni_hynynen.alkutalvi.jpg.jpg.
  -II- heijastus
  kaipuu
  kauhuelokuvasta
  rollimetsa
  Suokaa anteeksi kömpelyyteni! Ja jos joku omistaa Macin, niin oppeja kuvien käsittelyyn liittyen otetaan vastaan! (Tai voisi tietty lukea käyttöohjeita/videoita….)

 6. jiitee

  Kimppatilaus A-sarjan kuvista lähti tänään eteenpäin. Illalla/yöllä kuvia lähettäneet ovat mukana.

  B-sarjan kuvia voi vielä laittaa tulemaan.

 7. Juhani Hynynen

  Minä yritin lähettää aamulla A_sarjan kuvia mutta en saanut kuittausta että olisi onnistunut. Sen sijaan B_sarjan kuvista tuli kuittaus että onnistui. Varmistatko asian tuliko ja kerkesikö mukaan?

 8. Juhani Hynynen

  Niin ja vielä tuosta nimeämisestä. Jos oli kuvalla kaksi tai jopa kome osainen nimi, pitikö laittaa_alaviiva nimen sanojen väliin? Tuota ei ollut ohjeessa.

 9. jiitee

  Juhani: 6 B-sarjan kuvaa on tullut perille. A-sarjasta ei löytynyt yhtään. Ilkka tietänee voidaanko tulostaa vielä muualla.

  Pitkissä nimissä mielellään alaviiva välilyönnin sijasta. Välilyönnillisetkin ovat kyllä tulleet perille.

 10. Ilkka Kokkonen

  Nyt voitaisiin tehdä niin, että myöhästyneet hoitavat kuviensa tulostuksen itse, ja saavat sitten seuralta laskua vastaan kustannuksia takaisin Fotonetin hinnaston mukaisesti. Voitaisiin kysellä myös Aliaksen kavereilta, että joutavatko tulostamaan näitä samalla periaatteella.

  Mutta hei, joka tapauksessa nämä täytyy olla valmiina ensi sunnuntaihin mennessä!

 11. Juhani Hynynen

  Mikä olisi tuo koko mitä olitte ajatelleet teettää? Tuleeko ne niihin seuran kehyksiin, oliko ne 40×50? Silloinhan tuo 30×40 on jo ihan maksimi koko. Voin kyllä tulostaa itse omat kuvani. Niin ja minne ne kuvat toimitetaan.

 12. Ilkka Kokkonen

  Kyllä, 40×50 on kehyskoko, johon kuvien on mahduttava. Ota kuvat mukaan pohjustustalkoisiin ensi sunnuntaina, Ahmon koululle siis (klo 16.00).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *