Ohjeita piirikilpailua varten

Pohjois-Savon kameraseurojen piirikilpailussa on kaksi sarjaa:
1. Ripustettavat (teos pitää olla paspiksessa tai pohjustuksella, jonka koko on 40*50cm ja muistaakseni max 3mm paksuus)
2. Heijastettavat (kuvatiedosto max 2500 px pisin sivu, diakuvatkin hyväksytään mukaan)

Jokaisesta näyttelyyn hyväksytystä teoksesta (30 per sarja) kilpailija ja seura saa pisteen. Lisäksi tuomaristo voi antaa 1-4 kunniamainintaa, joista myös tulee piste. Paras seura, paras kuva ja paras kuvaaja palkitaan (seuralle kiertopalkinto).

Aihetta ei ole. Ainoa rajoite on, että kuva ei saa olla aiemmin hyväksytty piirikilpailunäyttelyyn (muissa kisoissa menestystä saa olla).

Vielä sellainen lisäys ykkössarjan infoon, että teos voi olla kolmen kuvan kokonaisuus, mutta noiden kuvien on siis mahduttava tuohon samalle 40*50cm paspikslle/pohjustukselle.

Kumpaankin sarjaan kultakin osallistujalta voidaan lähettää enintään kuusi teosta. Seuran sisäisesti jurytamme kisaan lähetettävät tulostettavat kuvat elokuun puolenvälin paikkeilla (seuralle tulee melkoiset tulostuskustannukset, siksi tarvittaessa karsitaan), heijastettavien sarjaan kultakin voidaan lähettää vaikka kaikki kuusi kuvaa.

Eli nyt vaan monipuolisesti kuvaamaan ja elokuussa sitten valkkaamaan parhaita otoksiaan kaikkina aikoina. Kullakin voisi jurytustilaisuuteen tuotavaksi olla valittuna 20-30 parhaana pitämäänsä kilpailukuvaa, siellä ne jaetaan sopiviin kilpailusarjoihin ja siis tarvittaessa suoritetaan karsintaa tulostettavien suhteen. Tulostuksen (esim. Fotonetissä) jälkeen kokoonnumme pohjustustalkoisiin, ja 9.9. mennessä kuvat on oltava valmiina.

Tämä varmaankin selvensi kuviota. Mutta alle rohkeasti lisäkysymyksiä, jos joku asia vaatii tarkennusta.